Bu haber kez okundu.

AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Abdurrahman Öz, Tillo,Eruh, Şirvan ve Pervari İlçelerimizde İncelemelerde Bulundu
banner229

AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Abdurrahman Öz, beraberinde AK Parti Siirt Milletvekili Osman Ören, AK Parti Siirt İl Başkanı Ekrem Olğaç ve AK Parti ilçe belediye başkanlarıyla birlikte Tillo ve Eruh Belediyesini ziyaret etti.

AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan yardımcısı Abdurrahman Öz, Siirt Milletvekili Osman Ören, AK Parti İl Başkanı Ekrem Olğaç ilçe ve belde belediye Başkanları İle birlikte Tillo belediyesini ziyarette bulundu.

Tillo Belediye Başkanı İdham Aydın, ilçede yapılan çalışmalar ile bilgilendirme yaparak kendilerine destek veren AK Parti Milletvekili Osman Ören ve AK Parti İl Başkanı Av. Ekrem Olgaç'a teşekkür etti.

AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan yardımcısı Abdurrahman Öz, Tillo ilçesinde yapılan çalışmaları yerinde inceleyip Başkan Aydın’dan bilgi aldı. Tillo Kalesi'nde bulunan seyir terasına çıkarak Botan Çayı'nı seyreden Öz, daha sonra kalede yapılan çalışmaları yerinde inceledi. Öz, İbrahim Hakkı Hazretleri türbesi ve müzesini de ziyaret ettikten sonra Eruh ilçesine geçti.

ÖZ, ERUH BELEDİYESİNİ ZİYARET ETTİ

Eruh İlçe meydanında Eruh Kaymakamı Ali Erdoğan, Eruh Belediye Başkanı Cevher Çiftçi, Eruh AK Parti İlçe Başkanı Ömer İnan, İl Genel Meclis üyesi Recep Teğin ve vatandaşlar tarafından karşılanan Abdurahman Öz ve beraberindeki heyet, belediye binasında bir araya geldi.

Burada Eruh Belediye Başkanı Cevher Çiftçi ilçede yürütülen çalışmalar ve yapılacak projeler hakkında brifing verildi. AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Abdurrahman Öz, burada yaptığı açıklamada, genel merkez yerel yönetimler birim başkanlığı olarak Siirt’teki yerel belediyelere hayırlı olsun ziyaretlerinde bulunduklarını söyleyerek, Memleketin her tarafına hizmet eden partinin mensupları olmaktan gurur duyuyoruz.”

AK Parti Siirt teşkilatının birlik içinde Siirt ve ilçelerine iyi hizmet sunmaya çalıştıklarını belirterek,Genel merkez olarak da ülkemizin her noktasına olduğu gibi Eruh ilçemize de gerekli hizmetler sunmaya devam edeceğini belirtti.

Daha sonra Eruh Belediyesi Kültür Sanat Evini ziyaret eden Öz ve beraberindeki heyet, Kültür Sanat Evinde yapılan çalışmaları inceleyerek, yapılan çalışmaların takdire şayan olduklarını söyleyerek, Eruh ilçemizde yapılan çalışmalar sonucunda modern bir kent görünümüne kavuştuğunu söyledi.

Eruh Belediyesi tarafından verilen öğle yemeği ardından AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Abdurrahman Öz ve beraberindekiler ilçeden ayrıldı.

ÖZ, ŞİRVAN İLÇEMİZİ ZİYARET ETTİ

AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Abdurrahman Öz, beraberinde AK Parti Siirt Milletvekili Osman Ören, AK Parti Siirt İl Başkanı Ekrem Olğaç ve AK Parti ilçe belediye başkanlarıyla birlikte Şirvan ve Pervari Belediyelerini ziyaret etti.

Şirvan ilçesinde Şirvan Kaymakamı Memiş İnan, Şirvan Belediye Başkanı Necat Cellek, Şirvan AK Parti İlçe Başkanı Fahrettin Zongur tarafından karşılanan AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Abdurrahman Öz ve beraberindeki heyet, belediye binasında Belediye Başkanı Necat Cellek’le bir araya gelerek ilçede yapılan hizmetlerle ile ilgili bilgi aldı.

Öz, genel merkez yerel yönetimler birim başkanlığı olarak Siirt’teki yerel belediyelere hayırlı olsun ziyaretlerinde bulunduklarını söyleyerek, Memleketin her tarafına hizmet eden partinin mensupları olmaktan gurur duyuyoruz.” AK Parti Siirt teşkilatının birlik içinde Siirt ve ilçelerine iyi hizmet sunmaya çalıştıklarını belirterek, Genel merkez olarak da ülkemizin her noktasına olduğu gibi Şirvan ilçemize de gerekli hizmetler sunmaya devam edeceklerini söyledi.

ÖZ, PERVARİ İLÇEMİZİ ZİYARET ETTİ

AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Abdurrahman Öz ve beraberindeki heyet, Pervari ilçesine geçti, Pervari ilçesinde Pervari Belediye Başkanı Tayyar Özcan,İl Genel Meclis Başkanı Cangir Bayram ve İlçe Başkanı Tekin Özer tarafından karşılanan AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Abdurrahman Öz ve beraberindeki heyet, belediye binasında Pervari Belediye Başkanı Tayyar Özcan’dan ilçede yapılan hizmetlerle ile ilgili bilgi aldı.

AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Abdurrahman Öz, vatandaşa hizmet etme yolunda iyi niyetle proje hazırlayan, çalışan belediye başkanlarına her zamanki gibi destek verdiklerini ve vermeye de devam edeceklerini, bu konuda Pervari Belediye Başkanı ve diğer ilçe ve Belde belediye başkanlarının da gayretlerinin önemli olduğunu ve desteklerinin süreceğini söyledi.

Öz, hükümet olarak her zaman desteğimizi esirgemeden başkanlarımızın yanınayız. Çünkü amaç bellidir. Amaç vatandaşa hizmet etmek olunca, amaç halka hizmet olunca elbette ki her zaman her türlü desteği veriyoruz.

Dolayısıyla bu anlamda başkana ve çalışma arkadaşlarına teşekkür ediyorum ve Pervarili hemşehrilerimiz bilmeli ki onların hayatlarını kolaylaştırmak için çalışan bir belediye başkanı ve onunla birlikte ilin milletvekili, valisi ve tabi ki hükümeti var.

BEĞENDİK BELDESİNDE TÜRKİYE'NİN EN YÜKSEK KÖPRÜ İNŞAATINDA İNCELEMELERDE BULUNDU

AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Abdurrahman Öz, beraberinde AK Parti Siirt Milletvekili Osman Ören, AK Parti Siirt İl Başkanı Ekrem Olğaç ve AK Parti ilçe belediye başkanlarıyla birlikte Beğendik Beldesinde Türkiye’nin en yüksek köprüsü, Bitlis’in Hizan ile Siirt’in Pervari ilçeleri arasında yapılan 450 metre uzunluktaki ve 120 metre yükseklikteki köprüde incelemelerde bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.