Bu haber kez okundu.

AK Parti Tillo İlçe Başkanlığına Muhdi Buldu Atandı
banner229

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Tillo İlçe Başkanlığı görevine Muhdi Buldu atandı.  

AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir'in oluru ile Muhdi Buldu bu göreve getirildi. AK Parti Tillo İlçe Başkanı Şaban Durgun’un istifa etmesinin ardından yerine Muhdi Buldu atandı.

AK Parti Siirt Milletvekili Osman Ören’; "Genel Merkez Teşkilat Başkanımız Erkan Kandemir’in tebliğleri ile Tillo İlçe Başkanlığımıza Muhdi Buldu atanmıştır. Tillo İlçemize emekleri geçen eski Başkanımız Şaban Durgun’a teşekkür ediyoruz. Yeni İlçe Başkanımız Muhdi Buldu teşkilatımıza  hayırlı olsun. Rabbim muvaffak eylesin inşallah" dedi.

AK Parti İl Başkanı Av. Ekrem Olgaç açıklamasında; "Yerelde ve genelde yapılan istişareler ile gerçekleşen temayül sonucunda Genel Merkez Teşkilat Başkanımız Erkan Kandemir’in onayı ile Tillo İlçe Başkanlığına Muhdi Buldu atanmıştır. Görevi devreden Şaban Durğun başkanımıza ve ekibine çalışmalarından dolayı teşekkür ederek, yeni İlçe Başkanımıza Rabbim hayırlı ve güzel hizmetler yapmayı nasip etsin inşallah..." dedi.

Tillo Belediye Başkanı İdham Aydın, AK Parti Tillo ilçe başkanlığına atanan Muhdi Buldu'nun tüm Tillo ilçesine hayırlı uğurlu olması temennisinde bulundu 

Muhdi Buldu, yaptığı açıklamada, "Partimiz Genel Merkezi tarafından AK Parti İlçe Başkanı olarak atandım. Allah bizleri mahcup etmesin. En kısa zamanda ekibimizi oluşturacağız. Tiilo ilçemize en güzel hizmeti verebilmek için durmadan, yorulmadan, bıkmadan, dağ taş demeden, gece gündüz çalışacağız. Allah yar ve yardımcımız olsun. Tillomuza hayırlı olsun" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.