Bu haber kez okundu.

AK Parti Milletvekili Osman Ören, Havalimanı İle İlgili Sosyal Medya'da Açıklama Yaptı
banner229

AK Parti Siirt Milletvekilli Osman Ören sosyal medya hesabında Havalimanı ile ilgili açıklama yaptı.

Ören, Sosyal medya hesabında yaptığı açıklamada; Havaalanında onarım ve Cihaz(ILS) yerleştirme çalışmaları son hızla devam ederken, Meydan çalışmaları İçin DHMİ Genel Müdürü Sayın Funda Ocak hanımı ve İstanbul-Ankara Uçuş planlaması İçin de THY Genel Müdürü Sayın Bilal Ekşi beyi Valimiz Sayın Ali Fuat Atik beyle beraber ziyaret ettik.

Çabamız en kısa zamanda onarım ,Cihaz ve yenileştirme işini en sağlam ,eksiksiz tamamlatıp bir daha havaalanımızı uçuşlara kapatmamaktır.

Yer Hizmetleri ile ilgili planlama ve Pist tamamlanmış olup, Çevre alan ve özellikle eskiyen, çürüyen elektrik aksamı yeniden elden geçirildiğinden dolayı gecikme yaşanmıştır.

Her gün takip ettiğimiz çalışmaları en kısa zamanda tamamlamak İçin siyasetçi, bürokrat herkes seferberlik ilan etmişken ve samimiyetle çalışırken kamuoyunu yalan ve yanlış bilgiler ile yanıltmaya çalışanları kıymetli Siirtli hemşerilerimin takdirine bırakıyorum.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.