Bu haber kez okundu.

AK Parti İl Başkanı Av. Ekrem Olgaç Göreve Başladı
banner229

AK Siirt İl Başkanlığına atanan Ekrem Olgaç ile Merkez İlçe Başkanı Öner Geyik göreve başladı. Parti hizmet binası önünde kalabalık bir partili grup tarafından  getirilen salavatlar eşliğinde karşılanan Av. Olgaç için kurban kesimi yapıldı.

Törende Kadın Kolları Başkanı Nurten Temiz'in ardından Merkez İlçe Başkanı Öner Geyik söz aldı.

AK Parti İl başkanı Ekrem Olgaç’a başarılar dileyen Öner Geyik, başarı için elbirliğiyle çalışılması gerektiğini belirtti.

Partili belediye başkanları adına konuşan Tillo Belediye Başkanı İdham Aydın'da belediye başkanları olarak Olgaç’a her türlü desteği vereceklerini ve gece gündüz çalışacaklarını söyledi.

İdham Aydın’ının ardından söz alan Siirt Milletvekili Osman Ören, genel merkezden gelen bir heyetin Siirt’te yaptığı üç günlük temas ve temayül yoklamasının  ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın  tensiplerinin ardından Olgaç’ın il başkanlığına atandığını belirtti.

Hakkında çıkarılan dedikodulara cevap veren Ören şimdiye kadar haram yemediğini ve yanlış yapmadığını belirterek”  Şunu ifade ederim ki bizim en büyük silahımız birlik ve beraberliktir. Tüm belediyelerimiz canla başla ilçelerimiz hizmetlerine devam ediyor. Biz asla hizmetten geri dönmeyeceğiz.  

Siirt, Hizmet etme noktasında en iyi yere gelmiştir. İnşallah birlik ve beraberlik içerisinde daha ileriye de gideceğiz. Ekrem Olgaç kardeşim gece gündüz memleketine hizmet edeceğine inanıyorum ve bende onun arkasında duracağıma söz veriyorum. Yeter ki aramızı bozmak isteyenlere aldırış etmeyelim. Çünkü bu memlekette yapılmayacak hiçbir şey yoktur.

Teşkilatımız hamd olsun birlik içerisinde ve bizim artık tek hedefimiz bu şehrin hepsine hizmet vermek olacaktır. Bunu başaracağımıza da inanıyoruz. Çünkü birlikten her zaman bereket doğar. İnşallah hepimiz dedi kodu , fitne, sağdan soldan gelen yalan-yanlış konuşmalara aldırış etmeden,fesatçılara dur diye bilirsek bu memleketi artık hiçbir Allahın kulu durduramayacaktır. Bizleri birbirimize düşürmek isteyenlere aldırış etmeyelim ve birlik beraberliğimizi  bozmadan memleketimizi daha iyi yerlere götürelim.

Maalesef  benimle ilgili konuşulduğu zaman, teşkilatlarımızdan bazı kardeşlerimiz buna kulak ve destek veriyor. Sırf duymak istediğini duymak için, bu iftira mı, yalan mı hiç umurlarında değil. Yeter ki Osman Ören ve buradaki kardeşlerimiz karalansın. Allah’ın kabul etmediğini de şimdi görüyorsunuz. Hak ne ise odur.  Biz buraya memlekete hizmet etmek için geldik. Allah şahidimdir, haram yemedim ve yemeyeceğim.

Hakkımda çıkan dedikoduları ve dedikoducuları Allah’a havale ediyorum.  Benimle  ilgili bu dedikodulara inanmayın ben hepinizi temsil ediyorum, hepinizin vekiliyim ve en ufak bir şeyi istismar edersem Allah bana bunun hesabını sorar  ve  ben yanlış yapmam, yapmayacağım, yaptırmayacağım. Benim tek görevim gece gündüz bu memlekete hizmet etmektir.” Dedi. Ören’in ardından  konuşma yapan AK Parti il başkanı Av. Ekrem Olgaç’ta lüks odalarda oturmaya gelmediğini ve sırtı olmayana sırt olmaya ve her kesimi kucaklamaya geldiklerini belirtti.

Telefonunun her zaman açık olacağını belirten ve vatandaşlara hizmet edeceğini belirten Olgaç “Teşkilatımızla, vatandaşlarımızla bir bütün olacağız ve hiçbir sınıf ayrımı yapmayacağız. Bizim için genç, yaşlı, çocuk, farklı etnik kökene sahip olan herkes fark etmeksizin bir bütün olacağız ve sınıf ayrımı  yapmayacağız. Yedi yirmi dört telefonlarımız açık olacak.

Biz buraya sizlere burda başkanlık yapıp masa başı oturmaya gelmedik. Biz buraya yedi yirmi dört hizmet etmeye geldik. Bu memleketi 2023 vizyonuna kadar elimizden gelen tüm hizmetleri edeceğiz.

Belediyelerimizle , teşkilatlarımızla, kadın kollarımızla ve halkımızla bir bütün olacağız. Halkımızın hizmetkarı olmak için çabalayacağız. Her zaman halkın yanında olmak için gayret edeceğiz.” Dedi.

Olgaç daha sonra makamına geçerek tebrikleri kabul etmeye başladı.

Törene partililerin yanı sıra AK Partili Belediye Başkanları Tayyar Özcan, Necati Cellek, İdham Aydın, Cevher Çiftçi, Gürgin Özdemir ve Tayyar Lale, il genel meclis başkanı Cangir Bayram ve üyeleri ve kalabalık bir vatandaş grubu  katıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Hasan ozen 4 yıl önce

Osmanın istediği oldu eeee artık göreceğiz listelerde kim kendi adamını koyacak kim dava adamını koyacak kim ihale peşinde koşmak isteyenleri koyacak kim ihale istemeyeni koyacak yakında kokusu çıkacak bundan sonra kuzu kuzu gidip oy vermek yok listeye kaliteye dürüstlüğe dava adamlarına gidip oy vereceğiz aksi olursa oyumuz iptal yada sandığa gitmemek