Bu haber kez okundu.

AK Parti'den Kaymakam Çotu’ya Hayırlı Olsun Ziyareti
banner229

Baykan Kaymakamı Cuma Çotu’ya AK Parti Veysel Karani Belde kadın kolları ve gençlik kolları başkanları ile yönetim kurulu üyeleri hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak,yeni görevinde başarılar dilediler. 
Kaymakamlık makamında gerçekleşen ziyarete; AK Parti Baykan İlçe Veysel Karani Belde Kadın Kolları Başkanı Besna Ok ve Gençlik Kolları Başkanı Gökhan Erkan ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Ziyarette Veysel Karani beldesi sorunları ve ihtiyaçları konuşuldu. Kadın Kolları Başkanı Ok tarafından Baykan Kaymakamlığına atanan Cuma Çotu’ya Veysel Karani beldesi’nin çözüm bekleyen önemli konuları hakkındaki kısa başlıklar halinde bilgi aktarıldı.

Ok “Bu coğrafya büyük sorunları olsa da çok yaşanılası bir yerdir. Biz göreviniz sürecinde sorunlarımızı eksiltmek için size elimizden gelen desteği vereceğiz. İnşallah görev sürenizin sonunda sorunlarımızı çözmüş oluruz, sizi de buradan vali olarak yolcu ederiz.” dedi.
Baykan Kaymakamı Cuma Çotu’da göreve başlamadan önce ve sonrasında edindiğim bilgiler dahilinde Baykan’ın eksiklerini konusunda üzerimize düşen görevi yapacağız diyerek “Tüm Ülkede gerek vali gerekse de kaymakamlar olarak devletin imkanlarını, kamuya zamanında ve tatmin edici bir şekilde aktarılması konusunda çalıştık çalışıyoruz.

Baykan, Veysel Karani, ülkemizin de Dünyanın da en özel yerlerinden. Buranın kıymetini bilip, marka değerini tüm Dünya da pekiştirmeliyiz” dedi.
AK Parti Veysel Karani Kadın ve Gençlik kollarının ziyareti toplu resim çekilerek sonlandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.