Bu haber kez okundu.

Siirt, Tillo ve Şirvan İlçelerinde 3 Yeni Lise Yapılacak
banner229

Siirt Merkezde 2o derslikli Bilim Sanat Merkezi, Şirvan ilçesinde 16 derslikli bir imam hatip lisesi ve Tillo ilçemizde 100 öğrenci kapasiteli yurt ve Lisenin yapılacağı bildirildi.

İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Fethi Suay, yaptığı açıklamada, yapılması planlanan okulların Milli Eğitim Bakanlığının 2017-2019 yatırım programına alındığını söyledi.

İhalelerin yapılmasının ardından okulların inşaatına başlanacağını ifade eden Suay, şunları söyledi: "Devletimiz, il merkezimizde olduğu gibi ilçelerimizde de eğitim yatırımlarını sürdürüyor. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğindeki devletimiz, memleketimizin en ücra köşelerine de her alanda olduğu gibi eğitim alanında da hizmet götürüyor.

 Şirvan ilçemizdeki yatılı bölge okulunun bulunduğu alana yapılacak imam hatip lisesinin hizmete açılmasıyla ilçenin önemli bir ihtiyacı daha giderilmiş olacak. Şimdiden hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.