Bu haber kez okundu.

Milli Eğitim Müdürlüğü Yeni Hizmet Binasına Taşınıyor
banner229

Siirt Milli Eğitim Müdürlüğü ve Halk Eğitim Merkezi yeni hizmet binalarına taşınıyor. Yeni Mahallede bulunan İl Sağlık Müdürlüğü arkasında bulunan yeni bina tamamlandı.Binada son rötuşlar yapılıyor.

Uzun bir süreden beri Öğretmen evine ait hizmet binasının alt katlarını kullanan Milli Eğitim Müdürlüğünün yeni hizmet binasına kavuşmasıyla birlikte hizmet kalitesinin de artacağını belirten Milli Eğitim Müdürü İsa Güneş “Milli Eğitim Müdürlüğü olarak uzun yıllardan beri öğretmen evine ait binanın alt katlarını kullanıyorduk.

Bina bizim için yetersiz ve kullanışsızdı. Şimdi yeni binamıza taşınıyoruz. Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğüne de hizmet verecek olan yeni binamız modern ve her türlü donanıma sahip bir binadır.İnşaat işlemleri tamamlanan binada son rötuşlar yapılıyor.

Yeni binasına geçmemizle  birlikte hizmet kalitemiz artacak ve daha seri hizmet verebilecek hale geleceğiz.” Dedi.

Güneş, yeni binaya muhtemelen Ramazan Bayramı sonrasında taşınmaya başlayacaklarını sözlerine ekledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.