Bu haber kez okundu.

Milli Eğitim Müdürlüğü Koordinasyonunda Öğretmenler Tarafından Hazırlanan Haftalık Ev Ödevleri Yayında
banner229

İl Milli Eğitim Müdürlüğü koordinasyonunda öğrencilerin uzaktan eğitimine katkı sağlamak için öğretmenler tarafından ev ödevleri hazırlandı.

Yeni tip korona virüs Covid19 salgını nedeniyle geleneksel öğretim sürecinden uzaktan eğitim sürecine geçilmişti. Bilindiği üzere Milli Eğitim Bakanlığı EBA sitesinden ve eba kanallarından öğrencilerin eğitiminin devamı için ciddi gayret sarf edilmiş ve kısa sürede öğrenciler evlerinde eğitimlerine başlamıştı.

Eba sistemi ile öğrenciler yeni bir öğretim sistemiyle öğretimlerine devam etmektedir. İl Milli Eğitim Müdürlüğü mevcut sisteme katkı sağlamak ve öğrencilerin bu süreçte en iyi şekilde öğretimini tamamlaması için ödev sistemi geliştirmiş ve bu haftadan itibaren uygulanmaya başladı.

Öğretmenler tarafından hazırlanan ödevler, öğrencilere haftalık ödevler şeklinde planlı olarak ulaştırılacaktır. Öğrencilerin ödevlere ulaşması için resmi web sitesine, sosyal platformlara ve eba sistemine yüklemeler yapılacaktır.

Ödev takip sistemi ile öğrencilerin sürekli öğretmenleriyle eba üzerinden iletişimleri sağlanmaya çalışılmış ve aktif bir öğrenme ortamı oluşturulması amaçlanıyor.

06-10 Nisan tarihlerinde ilk ödevlerine ulaşacak 1.sınıftan 12.sınıfa kadar her kademedeki öğrenciler, yaşanan bu salgının tatilde olmadığını anlamalarını ve velilerimizin bu sürece katkı sağlamaları beklenmekte.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Esma Yılmaz 4 yıl önce

Denemeler çok güzel.Emeğinize sağlık.