Bu haber kez okundu.

İl Milli Eğitim Müdürü Deniz Edip Okul Ziyaretlerine Devam Ediyor
banner229

İl Millî Eğitim Müdürü Deniz Edip, Şehit Orgeneral Eşref Bitlis Ortaokulu ve Halide Edip Adıvar Anaokulunu ziyaret etti.

İlk olarak Orgeneral Eşref Bitlis Ortaokuluna ziyaret gerçekleştiren İl Millî Eğitim Müdürü Deniz Edip, okul girişinde öğrencilerin yoğun sevgisi ile karşılaştı. Öğrenciler ile yakından ilgilenen Edip öğrenciler ile sohbet etti.

Öğretmenler odasında okul idarecileri ve öğretmenler ile bir araya gelen İl Milli Eğitim Müdürü Deniz Edip, öğretmenlerin önerileri ve taleplerini dinledi.

Edip yaptığı açıklamada; "okullarımızı sürekli olarak ziyaret ediyoruz; öğretmenlerimizle, öğrencilerimizle bir araya geliyor öğrencilerimizin ve öğretmenlerimizin taleplerini dinliyoruz. Bize emanet edilen öğrencilerimizi nitelikli bir eğitim ile en iyi şekilde geleceğe hazırlamak için var gücümüz ile çalışıyoruz. İlimizde eğitim kalitesinin arttırılmasına yönelik katkı sağlayan tüm öğretmen, öğrenci ve velilerimize teşekkür ediyoruz" dedi.

İl Millî Eğitim Müdürü Deniz Edip, okulda bir takım incelemelerde bulunduktan sonra sınıfları gezerek öğrenciler ile buluştu. Öğrencilere bolca kitap okumaları yönünde tavsiyelerde bulunduktan sonra başarı dileklerinde bulunarak bu okuldaki ziyaretini sonlandırdı.

Eşref Bitlis Ortaokulu ziyaretinin ardından Halide Edip Adıvar Anaokuluna geçen İl Millî Eğitim Müdürü Deniz Edip, okulda yürütülen çalışmalar hakkında okul idarecilerinden bilgiler aldıktan sonra öğrenciler ile buluştu.

Öğrenciler ile bir müddet sohbet ederek özverili çalışmalarından ötürü öğretmenlere teşekkür ederek ziyaretini tamamladı.

İl Millî Eğitim Müdürü Deniz Edip'in okul ziyaretlerinde Temel Eğitimden sorumlu Şube Müdürü Tevfik Olgunoğlu hazır bulundu.


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.