Bu haber kez okundu.

İl Milli Eğitim Müdürü Deniz Edip, Öğretmenlerle Buluştu
banner229

İl Milli Eğitim Müdürü Deniz Edip ve İl Millî Eğitim Müdür Yardımcısı Orhan Danış ile birlikte Mesleki Gelişim Programının 2. gününde ilimizde bulunan 14 Eylül Anadolu Lisesi ve 75. Yıl Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesini ziyaret ettiler.

Öğretmenlerle buluşan Edip, Hayırsever Siirtli Hemşehrimiz tarafından öğretmen ve öğrencilere dağıtılmak üzere İl Milli Eğitim Müdürlüğümüze gönderilen parfümlerden öğretmenlere dağıttı.

Edip, parfümün yanı sıra dezenfektan ve maske dağıtıp yeni dönemde öğretmenlere başarı dileklerinde bulunarak, 2020-2021 eğitim-öğretim sürecinin ilimize, ülkemize, milletimize hayırlı olmasını diledi.

İl Milli Eğitim Müdürü Deniz Edip, Okullarımız açılıp, öğrencilerimizle sınıflarda buluştuğumuzda, tekrar sizlere ziyarette bulunacağız. Talep ihtiyaçlarınızı yerinde göreceğiz. Siirt’in eğitim kalitesinin artırılması ve eğitimde rol model olmak için sizlerle omuz omuza birlikte çalışacağız” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.