Bu haber kez okundu.

İl Millî Eğitim Müdürü Salih Sadoğlu, Baykan İlçesini Ziyaret Etti
banner229

İl Millî Eğitim Müdürü Salih Sadoğlu, okul ve eğitim kurumları ziyaretleri kapsamında Baykan ilçesinde incelemelerde bulundu.

İlçe programına Baykan İlçe Millî Eğitim Müdürlüğünü ziyaret etmekle başlayan İl Millî Eğitim Müdürü Salih Sadoğlu, ilçede yürütülen eğitim çalışmaları hakkında İlçe Millî Eğitim Müdürü Vahap Gülmez'den brifing aldı. Kurumda çalışan personelleri de ziyaret eden Sadoğlu, personeller ile tanışarak başarı dileklerinde bulundu.

Baykan Kaymakamı Emin Bağlı'yı makamında ziyaret eden İl Millî Eğitim Müdürü Salih Sadoğlu ilçede eğitim kalitesinin arttırılması için Kaymakam Bağlı ile görüş alışverişinde bulundu.

Kaymakam Bağlı'yı ziyaretinin ardından Baykan Yatılı Bölge Ortaokuluna bir ziyaret gerçekleştiren İl Millî Eğitim Müdürü Salih Sadoğlu ilçede görev yapan okul müdürleri ile toplantıda bir araya geldi. Eğitim Müfetiişleri Başkanlığında yapılan toplantıya katılan Sadoğlu okul müdürlerinin sorun ve taleplerini dinledi.

Baykan Yatılı Bölge Ortaokulunda yürütülen çalışmalar hakkında okul müdüründen bilgiler alan İl Millî Eğitim Müdürü Salih Sadoğlu daha sonra okulda ve pansiyonlarda incelemelerde bulundu.

İl Millî Eğitim Müdürü Salih Sadoğlu, Baykan YBO'da yapılan fiziksel dönüşüm ve ilerleyen başarılardan dolayı okul müdürü ve öğretmenleri tebrik ettikten sonra Baykan programını sonlandırdı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.