Bu haber kez okundu.

İl Millî Eğitim Müdürü Deniz Edip, Okul Aile Birliği Başkanları İle Buluştu
banner229

İl Milli Eğitim Müdürü Deniz Edip,  okul aile birliği başkanları ile telekonferansta buluştu.

Eğitimin en önemli paydaşları olan veliler ile telekonferansta buluşan Edip okulların Covid-19 pandemi sürecinde aldığı önlemlerden bahsederken okullarda her türlü temizlik ve dezenfekte ürünlerinin temin edildiğini ve alınan önlemlerden bahsetti.

Edip, Velilere " Okulların; parklardan,mahallelerden ve alışveriş merkezlerinden tehlikeli değildir." diyerek alınan önlemler hakkında okul aile birliği başkanlarına bilgi verdi.

Yeni uzaktan eğitim planları ve normalleşme adımlarına değinen Edip, ilimize özgü olan uzaktan eğitim yönetim sistemine de değindi.

Okul aile birliği başkanlarının sorularını yanıtlayan İl Milli Eğitim Müdürü Deniz Edip,  iyi dilek ve temennileri ile buluşmayı sonlandırdı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.