Bu haber kez okundu.

Dahiliye Doktoru Necip Nas Vatandaşların Takdirini Topluyor
banner229

Özel Siirt Hayat Hastanesinin başarılı İç Hastalıkları (Dâhiliye) Uzmanı Dr. Necip Nas hastalarla bire bir yakından ilgilenmesi, vatandaşların takdirini topluyor.

Özel Siirt Hayat Hastanesi’nde görev yapan Uz. Dr. Necip Nas, özellikle son iki yılda pandemi döneminde hastalarla yakından ilgilenmesi hastalarında tercihi olmaya devam ediyor.

Siirtli Vatandaşların gönlünü kazanan Uz. Dr. Necip Nas’a hastalar tarafında övgüler yağdırıldı. Özel Siirt Hayat Hastanesinin Dahiliye polikliniğine giderek muayene olan hastalar, "Siirt’te böylesine samimi ve doğru teşhis veren doktor göremedik. Özellikle pandemi döeneminde olsun ve diğer günlerde olsun İlk defa bizlerle yakından ilgilenen ve güler yüzlülüğü ile samimi davranan bir doktorun olması bizleri mutlu etti.

Bize her konuda yardımcı olan Özel Siirt Hayat Hastanesinin başarılı İç Hastalıkları (Dâhiliye) Uzmanı Dr. Necip Nas’ın ilimizde görev yapması ilimiz için büyük bir şans olduğunu belirten hastalar, ona ne kadar teşekkür etsek azdır dediler.

Özel Siirt Hayat Hastanesi İç Hastalıkları (Dâhiliye) Uzmanı Dr. Necip Nas yaptığı açıklamada;son iki yılda yaşanan COVID-19 salgını süreciyle beraber daha önce hiç yaşamadığımız bir durumla karşılaşmış olduk. İlk başlarda hiç bilmediğimiz bir virüse karşı hastaların tanı ve tedavi süreçleriyle ilgili bilgi edinebilmek için yoğun bir şekilde makale ve araştırmaları okuyorduk.

İlerleyen dönemde birçok hastamızın uygulanan tedavilerle iyileştiğini ve hastaneden taburcu edildiğini görmek bizim için çok büyük bir motivasyon kaynağı oldu. Bütün sağlık çalışanları olarak kenetlenip son hastamızı hastaneden taburcu ettiğimiz güne kadar durmadan çalışmaya devam ettik.

Yaşanan bu zorlu süreçte doktor olarak çalışmak ve hastalarımıza yardım edebilmek benim için meslek hayatım boyunca hiç unutmayacağım bir dönem olarak aklıma yerleştiğini söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.