Siirt’te uyuşturucu madde kullanımı ve satışının önlenmesine yönelik çalışmalar kararlılıkla sürüyor. Bu kapsamda Siirt İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince gerçekleştirilen operasyonda, 5 kilo 600 gram skunk maddesi ele geçirildi.
Narkotik Dedektör Köpeği Jpo da Görev Aldı
Siirt Valiliğinden yapılan açıklamaya göre, narkotik ekiplerinin yürüttüğü çalışmalar kapsamında takibe alınan bir araç durduruldu. Araçta, narkotik dedektör köpeği Jpo’nun da katıldığı aramada 5 kilo 600 gram skunk maddesi bulundu.
Operasyon kapsamında 4 şüpheli gözaltına alındı.
Şüpheliler Adliyeye Sevk Edilecek
Gözaltına alınan şüphelilerin, emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adli makamlara sevk edileceği bildirildi.
Siirt Valiliğinden yapılan açıklamada, gençleri ve geleceği tehdit eden uyuşturucu tacirleri ile organize suç örgütlerine karşı mücadelenin azim ve kararlılıkla sürdürüleceği vurgulandı.





