Sıcak ve samimi bir atmosferde gerçekleşen buluşmada, hem İzmir hem de Siirt’in siyasi ve sosyal gündemi masaya yatırıldı.
Ziyarette, iki şehir arasındaki ilişkilerin geliştirilmesi, ekonomik ve kültürel iş birliklerinin artırılması, hemşehri dayanışmasının güçlendirilmesi gibi konularda görüş alışverişinde bulunuldu.

Kalkan, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Siirtli hemşehrilerinin her zaman yanında olduğunu, İzmir’de yaşayan Siirtlilerle gönül bağını korumaya özen gösterdiğini ifade etti.

Orhan Danış, Tillo’nun Yeni Milli Eğitim Müdürü Oldu
Orhan Danış, Tillo’nun Yeni Milli Eğitim Müdürü Oldu
İçeriği Görüntüle

Turhan Koyuncu ise Medyasiirt olarak hemşehrilerimizin farklı şehirlerdeki başarılarını ve çalışmalarını kamuoyuna aktarmaya devam edeceklerini vurguladı.

Yaklaşık bir saat süren görüşme, dostane sohbetler ve karşılıklı iyi dileklerin paylaşılmasıyla sona erdi.