Gerçekleşen ziyarette, Siirt’te bugün “Yerelden Ulusala İsraf ve Atık” temasıyla düzenlenecek olan “COP31 Sürecinde Türkiye Sıfır Atık, Çevre ve İklim Değişikliği Çalıştayı” hakkında kapsamlı bilgi sunuldu.
Çalıştayda, sıfır atık politikalarının yerelden ulusala yaygınlaştırılması, çevre bilincinin artırılması ve iklim değişikliğiyle mücadele kapsamında atılacak adımların ele alınacağı belirtildi.

Siirt’te Ödüllü Kitap Okuma Yarışması Başlıyor
Siirt’te Ödüllü Kitap Okuma Yarışması Başlıyor
İçeriği Görüntüle

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Kızılkaya, sıfır atık yaklaşımının yalnızca bir çevre hareketi olmadığını vurgulayarak, “Bu anlayış, gelecek nesillere bırakacağımız en değerli miraslardan biridir” ifadelerini kullandı.

Vali Kızılkaya, nazik ziyaretlerinden dolayı misafirlerine teşekkür ederek, yürütülen çalışmalarda başarılar diledi.