Siirt Kadın Kızılayı ile Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü iş birliğinde gerçekleştirilen etkinlikte, Akyayla ve Çayırlı İlk ve Ortaokulu öğrencileriyle bir araya gelindi.

Programa, Siirt Kızılay Şube Başkanı Nihat Altunç, Kadın Kızılay gönüllüleri ve Kızılay gönülleri katılım sağladı. Etkinlik boyunca çocukların hem eğlenmesi hem de bilinçlenmesi hedeflenirken, sosyal gelişimlerine katkı sunacak pek çok çalışma gerçekleştirildi.

Program kapsamında çocuklara;

  • Mahremiyet ve sağlıklı yaşam konularında bilgilendirici eğitimler verildi,
  • Oyun köşeleri ve zeka oyunları ile keyifli vakit geçirmeleri sağlandı,
  • Eğlenceli ve yaratıcı etkinlikler düzenlendi,
  • Çeşitli ikramlıklar dağıtıldı.

Gönüllüler eşliğinde gerçekleştirilen etkinliklerde çocukların mutluluğu ve heyecanı gözlerden kaçmazken, program hem öğrenciler hem de öğretmenler tarafından büyük ilgi gördü.

Ensar Camii’nde Sabah Namazı Buluşması: Gençler Maneviyatta Bir Araya Geldi
Ensar Camii’nde Sabah Namazı Buluşması: Gençler Maneviyatta Bir Araya Geldi
İçeriği Görüntüle

Siirt Kızılay Şube Başkanı Nihat Altunç, yaptığı açıklamada, çocukların yüzündeki tebessümün her türlü yorgunluğa değdiğini belirterek, “Şenlendirme Projesi ile özellikle kırsal bölgelerdeki çocuklarımızın sosyal, psikolojik ve kişisel gelişimlerine katkı sunmayı amaçlıyoruz. Bu tür etkinliklerimiz artarak devam edecek” dedi.

Etkinlik, günün sonunda çocukların mutluluğu ve hatıra fotoğraflarıyla sona erdi.