Siirt Valisi Dr. Kemal Kızılkaya, Şırnak 23. Piyade Tümen Komutanı Tümgeneral Rıfat Dönel ve Siirt 3. Komando Tugay Komutanı Tuğgeneral Mehmet Coşar’ı makamında kabul etti.

Gerçekleşen ziyarette, bölgede yürütülen güvenlik çalışmaları, kamu düzeni, huzur ve asayişin korunmasına yönelik konularda değerlendirmelerde bulunuldu.

Samimi bir atmosferde geçen görüşmede, kurumlar arası iş birliğinin ve koordinasyonun önemine vurgu yapıldı.

Siirt’te Cumhuriyetin 102. Yılı Fener Alayı Coşkuyla Kutlandı
Siirt’te Cumhuriyetin 102. Yılı Fener Alayı Coşkuyla Kutlandı
İçeriği Görüntüle

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Dr. Kemal Kızılkaya, nazik ziyaretleri için Tümgeneral Dönel ve Tuğgeneral Coşar’a teşekkür etti.

Vali Kızılkaya, güvenlik güçlerinin üstün gayretleriyle bölge halkının huzur ve güven ortamında yaşamaya devam ettiğini belirtti.

Ziyaret, hatıra fotoğrafı çekilmesiyle sona erdi.