Bu haber kez okundu.

Bluetooth Kulaklık Önerileri
banner229

İster müzik dinlerken ister hareket halinde telefonla konuşmak isterken olsun, kablosuz kulaklıkların desteğini başka bir üründen almak zor olabilir.
Eller serbest konuşma ve müzik dinleme rahatlığını sunan bu ürünler sayesinde konsantrasyonunuz düşmeden ve kablo karmaşası yaşamadan keyif sürebilirsiniz.
Biz de bu sebeple yazımızdaki örneklerle sizin için bluetooth kulaklık önerileri vermeye çalıştık.
Okumaya devam ederek kulak üstü ve kulak içi bluetooth kulaklık önerilerimizi görebilir, içlerinden kendi zevkinize ve ihtiyacınıza uygun olanını tercih edebilirsiniz. Hazırsanız, dünyadaki ses sitemleri içinde en iyilerinden birini sunan Bang&Olufsen markasıyla başlıyoruz.

Bang&Olufsen Kulaklıklar

Bluetooth kulaklık önerileri arasında en çok tercih edilenlerden biri olan Bang&Olufsen kablosuz kulaklıklar, 1925’ten bu yana varlığını sürdüren bir markanın ürünü. Radyo iletim teknolojileri üretiminden başlayıp nerelere gelen şirketin hikayesinde, dünyanın en dikkat çekici hoparlörlerini ve kulaklılarını üretmek de varmış.
Bang&Olufsen kablosuz kulaklık önerilerimizde ilk sırayı EX kulak içi kulaklık alıyor. Üstün konforu, dengeli ses dağılımı, üstün sonik performansı, başarılı ANS sistemi, mobil uygulama desteği, USB-C girişi, tatmin edici mikrofonu ve şık tasarımıyla diğerlerinden ayrılıyor. Farklı büyüklüklerdeki kulaklara rahatça oturması için çeşitli silikon uçlarla birlikte gelen bu ürünü yanınızdan ayıramayacaksınız.

Apple Kulak İçi Kulaklıklar

Listemizin ikinci sırasında Apple var. Dünya teknoloji devleri arasında yer alan Apple da hem kulak üstü hem de kulak içi bluetooth kulaklıklarıyla kullanıcıların çoğundan tam puan alıyor. Bildiğiniz üzere Apple’ın kulak içi ve kulak üstü kablosuz kulaklıkları Airpods serisi ile bilinmekte.
Her sene farklı bir modelle piyasaya sürülen Apple Airpods kulaklıklar silikonlu ve silikonsuz kulak içi tasarımıyla son derece rahat. Uzun süreler kulağınızda kalsa dahi konfordan eksiltmeyen bu ürünler, Apple kulaklık tasarımcılarının ustalık eseri olabilir.

Kulak içi modeldeki kusursuz mikrofon ve mükemmel ANC teknolojisi telefon görüşmelerinizde sizin sesinizi karşı tarafa sorunsuz iletirken karşıdan gelen sesleri de aynı mükemmellikte duymanızı sağlıyor.
Ürünün kutusunda, kulaklıklara ek olarak bir adet kullanım kılavuzu, Lightning kablosuz ve şarj kutusu yer almakta. En iyi bluetooth kulaklık önerileri arasında yer alan Apple Airpods kulak içi kablosuz kulakları hala denemediyseniz hemen harekete geçin!

Apple Kulak Üstü Kulaklıklar

Piyasadaki bilinirliği ve satış rakamları bir hayli yüksek olan Apple ürünleri arasında yer alan kulak üstü kablosuz kulaklıklar, gerçek anlamda iyi bir ses deneyimi yaşamak isteyenler için tasarlanmış. Spatial Audio teknolojisini içinde barındıran bu modelde, dinleyeni sarmalayan bir çevresel ses sistemine ek, bir de aktif gürültü engelleme teknolojisi bulunuyor.
Kablosuz kulaklıkların olmazsa olmazı olan aktif gürültü engelleme teknolojisi sayesinde telefon görüşmelerinizi sorunsuz biçimde sürdürebilir, müzik dinlerken hayallere dalabilirsiniz. Apple Airpods kulak üstü kulaklıkların avantajları arasında çok gerçekçi şeffaflık modu, harika bir mikrofon kalitesi, dengeli ve detaylı sunum, son derece dayanıklı malzemesi, modern tasarımı ve ileri ses teknolojileri sayılabilir. Dolayısıyla Apple Airpods kablosuz kulak üstü kulaklıklardan satın aldığınızda mekandan bağımsız olarak eller serbest telefon görüşmeleri yapabilir, spor yaparken müzik dinleyebilirsiniz.

Sennheiser Kulak Üstü Kulaklıklar

Geldik, listemizin son tavsiyesine. Sennheiser kulak üstü kulaklıklar, Momentum serisi ile sunuluyor. Kullanıcısına üst düzey bir dinleme deneyimi vadeden bu ürün, yüksek kaliteli ses ve konfor için tasarlanmış. Kulaklığın kulak üstleri ve kulakçıkları yumuşak malzemeden üretildiği için kulaklığı rahat bir şekilde taşımanıza olanak tanıyor.
Ayrıca, kulaklıkta ses seviyesini kontrol etme, çağrıları cevaplama, müzik oynatma/durdurma ve daha pek çok fonksiyon da mevcut.  Alman teknolojisinin güzel bir örneği olan Sennheiser Momentum kulak üstü kulaklıkların sağlam ANC, yani gürültü önleme sistemleri de kullanıcılardan tam puan almayı hak ediyor. 

Çeşit çeşit bluetooth kulaklık önerisi sunduğumuz bu yazıdaki bilgilerden yola çıkarak siz de kendi zevk ve ihtiyaçlarınız doğrultusunda seçimler yapabilirsiniz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.