Bu haber kez okundu.

TFF Başkanı Nihat Özdemir, Siirt İl Özel İdare Tesislerini Gezerek Hayran Kaldı
banner229

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir Siirt İl Özel İdaresi Spor Kulübü Tesislerini gezerek incelemelerde bulundu.
Siirt Valisi Osman Hacıbektaşoğlu ile Tesiste incelemelerde bulunan TFF Başkanı Nihat Özdemir Tesis hakkında İl Özel İdaresi Spor Kulübü Başkanı Hıfzullah Canpolat’tan bilgi aldı. 
Siirt İl Özel İdaresi tarafından yapılan tesisin bölge genelinde bulunmadığını ve tesisin Türk futboluna büyük katkı sunacağını belirten TFF Başkanı Nihat Özdemir; “İlimize devası bir tesis kazandırılmıştır. Yaptığımız incelemede son derece memnun kaldığımı belirtmek isterim. Böylesine tesisin Türk futboluna büyük katkısı olacaktır ve kurulacak olan alt yapıda yetişecek futbolcularımız Türk futboluna büyük katkı sunacaktır. Tesis yapımında emeği geçenleri tebrik ediyorum” dedi. 
Siirt İl Özel İdaresi Spor Tesislerini gezen Nihat Özdemir ve Siirt Valisi/Belediye Başkan Vekili Osman Hacıbektaşoğlu’nu ağırlamaktan ötürü büyük mutluluk duyduklarını belirten Kulüp Başkanı Hıfzullah Canpolat; “Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Sayın Nihat Özdemir ve Siirt Valimiz Sayın Osman Hacıbektaşoğlu tesisimizi gezerek incelemelerde bulundular. Kendilerini burada ağırlamak bizleri onurlandırmıştır.

Yapılan hizmetleri yerinde gören Federasyon Başkanımız Nihat Özdemir bizlere teşekkür ederek memnuniyetleri dile getirdiler. Bizler bu anlamda kendilerine Kulüp olarak yapacağımız çalışmalarını aktardık ve kendilerine destek beklediklerimizi ilettik. Sayın Federasyon Başkanımız Nihat Özdemir’e ve Valimiz Osman Hacıbektaşoğlu’na Kulüp olarak çok teşekkür ederiz” dedi.













Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.