Bu haber kez okundu.

Siirt Özel İdarespor’a 2 Yeni Transfer
banner229

Türkiye Bal liginde ilimizi temsil eden Siirt İl Özel İdarespor, ligin ikinci yarısı için hazırlıklarını sürdürüyor.

Ligin ilk yarısını üçüncülükle bitiren takımımız şampiyonluk hedefine ulaşabilmek için 2 yeni transfer yaptı.

Geçen sene Kırşehir belediye spor'da şampiyonluk yaşayan 1990 doğumlu Orta saha sağ ve sol kanat açık oyuncusu Utku Demirel ve 1955 Batman Belediye Spor'un Bel Kemiği ve 10 numarası Abdullah Orak’ı transfer etti.

Bugün Antalya’ya kampa gidecek olan takımımızın as başkanı Çetin Akınay, takıma verilen destekten dolayı teşekkür ederek, takımı finallere kadar götürecek olan transferler yapacaklarını söyledi.

Teknik Direktör Hüseyin Batur, Vali Ali Fuat Atik, Kulüp Başkanı Hıfzullah Canpolat’a ve taraftarlara teşekkür etti.

Batur “Eksik gördüğümüz iki mevkiye yeni transfer yaptıklarını ve bizi finallere taşıyacak, bir iki transfer daha yapacağız. İlk yarıda ufak tefek bazı şansızlıklarımız oldu. İnşallah şampiyonluk hedefine ulaşacağız. Antalya’daki kampı en iyi şekilde değerlendireceğiz.” dedi.

Sportif Direktör Ahmet Erten, iyi bir ilk yarı geçirdiklerini belirterek, şöyle konuştu “Grup liderinden dört puan geride olmamızın bir önemi yok.Çünkü Ağrıspor Siirt’e gelecek. Dolayısıyla puan farkını bir olarak görüyoruz. İkinci yarı içinde hazırlıklarımızı en iyi şekilde sürdüreceğiz.”

Kaleci antrenörü Samet Akınay da takımın güçlü ve emin bir şekilde şampiyonluk yolunda ilerlediğini belirtti.


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.