Bu haber kez okundu.

Siirt İl Özel İdarespor Sportif Direktörü Erten, "Galibiyet Serimiz Devam Ediyor"
banner229

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Amatör Futbol Bal Ligi 1.Grupta mücadele veren Siirt İl Özel İdarespor Sportif Direktörü Ahmet Erten üç gün içinde önemli maçlar yaptıklarını ve bu maçları kazanarak galibiyet serisini devam ettirmenin mutluluğunu yaşadıklarını açıkladı.

Bismil ve Cizre Spor maçı karşılaşmalarının değerlendirmelerini gazeteciler ile paylaşan başarılı ve tecrübeli Sportif Direktör Erten; "İlk yarıdaki Mardin maçından buyana 9 maçlık galibiyet serimizi devam ettiriyoruz. 3 gün içerisinde zorluk derecesi yüksek maçlara çıktık ve bu maçlardan galip ayrılmayı bildik" dedi. 
Şampiyonluk yolunda emin adımlar ile ilerlediklerini açıklayan Sportif Direktör Ahmet Erten; "Hedefimiz olan şampiyonluk yolunu emin adımlar ile ilerliyoruz.

Grubumuzda bulunan Mardin Başak Şehir Spor'da kayıpsız bir şekilde ilerlemeye devam ediyor ve görünen o ki şampiyonluk rotası bu iki takım arasında geçecektir. Allah'ın izni ile sezon sonu şampiyonluğu göğüsleyen taraf Siirt İl Özel İdaresi Spor Kulübü olacaktır" dedi. 
"TAKIMIMIZ MÜCADELECİ BİR TAKIMDIR" 
Siirt İl Özel İdaresi Spor Kulübün oynadığı maçlarda büyük gayret ve efor sarf ettiğini dile getiren Sportif Direktör Ahmet Erten; "Takımımız gerçekten çok iyi mücadele veriyor.

Teknik ekibimiz her zaman takımın performansını en üst seviyede olması için müthiş işler yaparak bunu en güzel şekilde başarıyorlar.

Bu kapsamda takıma destek veren Onursal Başkanımız Valimiz Ali Fuat Atik'e, Büyük Başkanımız Hıfzullah Canpolat'a, Yönetimimize ile Tribünleri dolduran ve 90 dakika boyunca destelerini esirgemeyen taraftarlarımıza sonsuz teşekkür ediyorum. Allah'ın izni ile bu yolun sonu şampiyonluktur. Hep birlikte bunu yaşayacağımıza inanıyorum" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.