Hasan Carlık’tan Emniyet Müdürü Özdemir’e Hayırlı Olsun Ziyareti
Hasan Carlık’tan Emniyet Müdürü Özdemir’e Hayırlı Olsun Ziyareti
İçeriği Görüntüle

Siirt Belediyesi Ulaşım Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren L-1 TOKİ–Sevgili Evleri hattında görev yapan 56 AAL 943 plakalı otobüste, 6 Nisan Pazartesi günü saat 16.52 sıralarında seyir halindeyken bir kadın yolcunun fenalaştığı fark edildi.

Durumu fark eden otobüs şoförü Abdulhakim Ekinci, zaman kaybetmeden güzergâh dışına çıkarak aracı Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne yönlendirdi. Hastaneye ulaştırılan yolcu, sağlık ekiplerine teslim edilerek tedavi altına alındı.

Siirt Belediyesi’nden yapılan açıklamada, vatandaşların can güvenliği ve sağlığının her zaman öncelik olduğu vurgulanarak, görev başında sergilediği dikkat, duyarlılık ve insan hayatına verdiği önem dolayısıyla otobüs şoförü Abdulhakim Ekinci’ye teşekkür edildi.