Gerçekleştirilen ziyarette Başkan Vekili Çalapkulu’na, Siirt Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Yardımcısı Abdulkadir Demirhan ile geçmiş dönem AK Parti Kurtalan İlçe Başkanı Faris Akgül eşlik etti.
Samimi bir ortamda gerçekleşen görüşmede, Siirt’in ekonomik ve sosyal gelişimine yönelik değerlendirmelerde bulunulurken, kamu kurumları ile sivil toplum kuruluşları arasındaki iş birliğinin önemine dikkat çekildi.
Ziyarette, ilin kalkınmasına katkı sağlayacak ortak çalışmalar konusunda iyi niyet temennileri de dile getirildi.
Siirt Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Vekili Fuat Özgür Çalapkulu, Av. Abdulhekim Gider’i yeni görevinden dolayı tebrik ederek, “Sayın İl Başkanımıza yeni görevinde başarılar diliyor, üstlendiği bu önemli görevin ilimiz ve hemşehrilerimiz adına hayırlı sonuçlar getirmesini temenni ediyoruz.” ifadelerini kullandı.
AK Parti Siirt İl Başkanı Av. Abdulhekim Gider ise nazik ziyaretlerinden dolayı Siirt Ticaret ve Sanayi Odası heyetine teşekkür ederek, Siirt’in gelişimi için tüm kurum ve kuruluşlarla istişare içerisinde çalışmaya devam edeceklerini belirtti.






