Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) ilimizi temsil eden Siirt Spor, Türkiye Kupası’nda deplasmanda karşılaştığı Dersimspor’u 3-0 mağlup ederek adını bir üst tura yazdırdı.

Karşılaşmada alınan farklı galibiyetin ardından Siirt Spor’a bir destek de iş insanı Güven Kuzu’dan geldi.

Siirt Ticaret ve Sanayi Odası ve GK Holding Yönetim Kurulu Başkanı Güven Kuzu, Dersimspor karşısında elde edilen galibiyet nedeniyle Siirt Spor’a 1 milyon TL galibiyet primi verdi.

Kuzu, elde edilen galibiyetten dolayı futbolcuları, teknik heyeti ve kulüp yönetimini kutlayarak Siirt Spor’a başarı dileklerini iletti.

Siirt Spor camiasında büyük sevinç yaşatan galibiyetin ardından verilen prim, takımın moral ve motivasyonunu da artırdı.

SİİRT’TE KIRSAL KALKINMA PROJELERİNE 90 MİLYON LİRALIK HİBE DESTEĞİ
SİİRT’TE KIRSAL KALKINMA PROJELERİNE 90 MİLYON LİRALIK HİBE DESTEĞİ
İçeriği Görüntüle