Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Mektupları Siirt’te Şehit Ailelerine Teslim Edildi
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Mektupları Siirt’te Şehit Ailelerine Teslim Edildi
İçeriği Görüntüle

Başkan Kuzu mesajında, Mevlid Kandili’nin birlik ve beraberliği pekiştiren müstesna gecelerden biri olduğunu vurguladı.

Kuzu mesajında şu ifadelere yer verdi “Sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed’in dünyaya teşriflerinin yıl dönümünü, bir kez daha birlik ve beraberlik duyguları içinde kutlamanın mutluluğunu yaşıyoruz.
Hazreti Muhammed, İslam dini ve bütün insanlık için ahlakı, sevgisi, şefkati, merhameti, barış ve hoşgörüsüyle örnek alınması gereken mübarek bir peygamberdi.
Bu kutlu ve mübarek geceler; manevi duygularımızı canlandıran, kendimizi sorgulamamıza vesile olan, duygu birliğinin, kardeşliğin, hoşgörünün, paylaşmanın ve dayanışmanın had safhaya çıktığı müstesna zamanlardır.”

Başkan Kuzu, mesajının sonunda tüm üyelerin, Siirtli hemşerilerin ve İslam âleminin Mevlid Kandili’ni tebrik ederek, bu anlamlı gecenin birliğe, beraberliğe ve hayırlara vesile olmasını diledi.