Gaziler Günü etkinlikleri kapsamında, Siirt Valisi ve Belediye Başkan Vekili Dr. Kemal Kızılkaya, AK Parti Siirt Milletvekili Mervan Gül,Garnizon Komutanı Tuğgeneral Mustafa Er, Jandarma Alay Komutanı Tuğgeneral Uğur Özmen, İl Emniyet Müdürü Necmettin Öztürk ,AK Parti İl Başkanı Av. Bahri Caner Özturan ve beraberindeki il protokolü, federasyonu ziyaret ederek gazilerle bir araya geldi.
Federasyon Başkanı Baki Olgaç, yapılan bu anlamlı ziyaretin kendilerini onurlandırdığını belirterek şu ifadeleri kullandı: “19 Eylül Gaziler Günü vesilesiyle federasyonumuzu ziyaret ederek gazilerimizle yakından ilgilenen, onların gönüllerini alan Sayın Valimiz Dr. Kemal Kızılkaya’ya, AK Parti Siirt Milletvekili Mervan Gül’e Garnizon Komutanımız Tuğgeneral Mustafa Er’e, Jandarma Alay Komutanımız Tuğgeneral Uğur Özmen’e, İl Emniyet Müdürümüz Necmettin Öztürk’e, Parti İl Başkanı Av. Bahri Caner Özturan‘a ve tüm protokol üyelerine şükranlarımızı sunuyorum. Bu ziyaret, gazilerimize verilen değerin en güzel göstergesidir.”
Olgaç, sözlerinin devamında;“Başta Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, aziz şehitlerimizi rahmetle anıyor, kahraman gazilerimize sağlıklı ve uzun ömürler diliyorum.
Şehitlerimizin ve gazilerimizin fedakârlıkları milletimizin gönlünde daima yaşayacaktır.” dedi.