Siirt doğumlu olan Akay, daha önce hastanenin Kalite Destek Müdürlüğü görevini yürütüyordu. Yeni göreviyle birlikte hastanenin tüm idari ve mali süreçlerinden sorumlu olacak.

Hastane yönetiminden yapılan açıklamada, Akay’ın bugüne kadar edindiği deneyim ve kuruma olan hâkimiyetinin, hizmet kalitesinin yükseltilmesine önemli katkı sağlayacağı vurgulandı.
Açıklamada, “Abdülkadir Akay’ın yeni göreviyle birlikte, hastanemizin idari ve mali hizmetlerinin daha etkin ve verimli bir şekilde yürütüleceğine inanıyoruz” ifadelerine yer verildi.

Şehit Gazi Aileleri Federasyonu Başkanı Baki Olgaç’tan Taziye Ziyareti
Şehit Gazi Aileleri Federasyonu Başkanı Baki Olgaç’tan Taziye Ziyareti
İçeriği Görüntüle

Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesi yönetimi, Akay’a yeni görevinde başarılar dileyerek, bu atamanın hem çalışanlar hem de hastalar için olumlu gelişmelerin habercisi olduğunu belirtti.

Atamanın ardından Abdülkadir Akay’ın da çalışma arkadaşlarına ve hastane personeline teşekkür ederek, “Amacımız, hastalarımıza ve vatandaşlarımıza daha kaliteli ve hızlı hizmet sunmak. Bu doğrultuda ekip arkadaşlarımızla birlikte özverili bir şekilde çalışacağız” dediği öğrenildi.