Şendur ailesine ziyaretlerinde İl Müftüsü Şakir Pinal ile İl Müftü Yardımcıları İbrahim Ensari ve Yahya Ertürk eşlik etti.

İlçe Müftüleri Toplantısı Şirvan’da Gerçekleştirildi
İlçe Müftüleri Toplantısı Şirvan’da Gerçekleştirildi
İçeriği Görüntüle

Kurs ortamını gezen heyet, minik öğrencilerin eğitim süreçlerini yakından gözlemledi.

İl Müftüsü Şakir Pinal, ziyarette yaptığı değerlendirmede 4-6 yaş Kur’an kurslarının çocukların dini ve ahlaki gelişiminde büyük bir öneme sahip olduğunu vurgulayarak, bu anlamlı eseri kazandıran Şendur ailesine teşekkür etti.
Pinal, “Bu yaşta verilen eğitim, çocuklarımızın geleceğini şekillendiren en önemli temel taşlardan biridir. Bu hayra vesile olan ailemize şükranlarımızı sunuyoruz.” ifadelerini kullandı.

Şendur ailesi ise kursu yerinde görmekten duydukları memnuniyeti dile getirerek verilen eğitim hizmetlerinden dolayı İl Müftülüğüne ve görevli personele teşekkür etti.
Yapılan çalışmaların kendilerini son derece memnun ettiğini belirten aile fertleri, bu tür hizmetlerin artarak devam etmesini temenni etti.