Bu haber kez okundu.

Özel Siirt İbni Sina Hastanesi Baştan Sona Yenilendi
banner229

Siirt’in ilk özel sağlık kuruluşlarından biri olan Özel Siirt İbni Sina Hastanesi, artan son teknolojiye uygun cihazları ve yenilenen binasıyla 18 Doktorla özenli, güvenli ve yüksek standartlı hizmet veriyor.

Ömer Faruk Binzet’in Özel Siirt İbni Sina Hastanesinde Genel Müdür olarak göreve başlamasıyla birlikte hastane bir başka kimliğe büründü.

Hastanenin baştan sona yenilendiğini belirten Özel Siirt İbni Sina Hastanesi Genel Müdürü Ömer Faruk Binzet, "Hastanemiz tümüyle yenilendi. Tüm odalarımızdaki mefruşat ve iç donanımımız değiştirildi. Ameliyathane ve yoğun bakım donanımları ise yenilendi. Tıbbi cihazlarımız son sistem cihazlar ile değiştirildi. Hastanemiz 5 yıldızlı bir otelden bile daha konforlu hale getirildi" dedi.

Binzet, Özel Siirt İbni Sina Hastanesi olarak sağlık alanında üzerlerine düşen görevin bilincinde olarak sürekli gelişen sağlık hizmetini en güzel imkanlarla halkla sunmaktan duydukları haklı gururunu yaşadıklarını belirtti.

Özel Siirt İbni Sina Hastanesi Genel Müdürü Ömer Faruk Binzet, Siirt halkına ve bölge insanına daha geniş ortamda ve daha güçlü hekim kadrosuyla hizmet vermek için, Polikliniklier, hasta odaları, yeni doğan ve erişkin yoğun bakım birimlerini, yatan hasta servisleri, doğumhane ve ameliyathaneyi yenilediklerini kaydeden Binzet, her zaman şifa bekleyen hastaların yanında olduklarını ifade etti.

Yenilenen hastane ile yeni dönemde hastaları daha ferah bir ortamda ağırlamanın mutluluğunu yaşadıklarını kaydeden Binzet, Özel Siirt İbn-i Sina Hastanesi  olarak yasal şartlar ve standartlar doğrultusunda, hasta ve çalışanlarımızın memnuniyeti ön planda tutan kalite anlayışımız, modern teknolojinin bütün imkanlarını kullanan eğitimli ve sürekli kendini yenileyen güler yüzlü personellerimizle en üst düzeyde hizmet sunmaktır.

2017 yılında Siirt Halkına hizmet vermek adına sağlık hizmet kalitesinde giderek artan temposu ve yoğun hizmet şevkiyle bölge halkının teveccühüne fazlasıyla mazhar olan Özel Siirt İbn-i Sina Hastanesinin bir ferdi ve yöneticisi olmaktan mutlu ve gururluyum. Yakın geçmişte değişen yönetim ve paralelindeki yeni yönetim anlayışı ile hastanemiz artık belli branşların ağırlığından sıyrılıp, hizmet verdiği her branşta en iyi olma yolundaki amacına sarsılmaz adımlarla yürümektedir.

Hasta ve çalışan güvenliğini hedef amaç olarak birinci sıraya yerleştiren yönetim anlayışımızla beraber daha önce bünyemizde olmayan son teknoloji radyolojik görüntüleme cihazlarımız, çok yakın bir zamanda artacak olan yeni doğan yoğun bakım kuvöz sayılarımız, tamamlanmış diğer branşlarımız, erişkin yoğun bakım yatak sayılarımız ve iki katına çıkacak olan ameliyathane salon sayılarımızla siz halkımızın hizmetinde bulunmaya devam edeceğiz.

Sunmaya çalıştığımız yüksek nitelikli sağlık hizmetlerinin yanında siz değerli hastalarımıza sağlık hizmetlerinin vazgeçilmezi olan otelcilik hizmetlerinde de en yüksek düzeyde kalite ve konforu sağlayabilmek için yoğun çabalarımız durmaksızın devam etmektedir. Tüm bu çabayı harcarken, gereken gücü aldığımız güveninizin artarak devam etmesini temenni edip “Sağlığınız Emin Ellerde ‘’ diyerek sağlıkla dolu mutlu günler diliyorum…

Özel Siirt İbni Sina Hastanesi Başhekimi Yrd. Doç Dr. Yasin Sarı geride bıraktıkları son 5 yılda sağlık alanında büyük atılımlar yaptıklarını belirterek, hem kadro hem de ekipman olarak daha da güçlendiklerini söyledi.

Kimsenin  hasta olmasını temenni etmediklerini ancak,  ihtiyaç halinde Siirtlilerin günün 24 saati başvurabilecekleri bir sağlık kuruluşuna sahip olduklarını belirten Dr. Sarı, uzman doktor ve sağlık personelinin yanı sıra tıbbı donanım açısından da iddialı olduklarını sözlerine ekledi.

MİSYONUMUZ

Özel Siirt İbn-i Sina Hastanesi ve çalışanları olarak; En başta sahip olduğumuz hizmet standartlarını sürekli geliştirerek, çağdaş düzeyde tanı ve tedavi hizmeti sunan bir sağlık kuruluşu olmaktır. Koruyucu ve iyileştirici sağlık hizmetlerini ileri düzeyde, yaygın ve bütünleşik bir yapı içinde uygun ve ekonomik koşullarda topluma sunmaktır, Sağlık birimleri alanındaki çalışanlarına, bilimsel araştırmalara olanak sağlayarak sağlıkla ilgili yeni bilgi ve uygulamaların geliştirilmesini desteklemek, Kendilerini mesleklerine adamış, insana değer veren sağlık çalışanları ve alanında uzman hekimler ile çalışmaktır.

VİZYONUMUZ

Özel Siirt İbn-i Sina Hastanesi ve çalışanları olarak; Hastalarımıza çağın gereklerine ve tıbbi etiğe uygun olarak; hızlı, kaliteli sonuç odaklı hizmet veren Uzman Personel kadrosunu sürekli geliştiren bir tesistir. Hastalarımıza bilimsel verilerin klavuz alındığı ve etik kuralların benimsendiği hekimlik anlayışı ile; çalışanlarımızın memnun ve mutlu olduğu güler yüzlü, çağdaş, uluslararası düzeyde tanınan ve çevreye saygılı sağlık hizmeti vermektir.

Hastanemiz; sunduğu sağlık hizmetleriyle hasta ve hasta yakınlarının memnuniyetini sağlamayı, ekibi ve altyapısıyla, Bölgemize model oluşturmayı, Ülkemizde referans gösterilen akademik sağlık kurumlarından biri olmayı hedeflemektedir.


 


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.