Bu haber kez okundu.

Özel Siirt Hayat Hayat Hastanesinde  Antikor Yoğunluğu
banner229

Son bir haftadır sağlık çalışanlarına ilimizde yapılmaya başlanan Koronavirüs aşısının ardından, antikor testi yaptırmak isteyen sağlık çalışanları Özel Siirt Hayat Hastanesini tercih etti.

Geçtiğimiz günlerde Özel Siirt Hayat Hastanesi Yönetimi tarafından yapılan açıklamada; daha önce vatandaşlara yapılan Antikor testinin İlimizde bulunan Aile Hekimleri, Eğitim ve Araştırma  hastanesi,Ağız ve Diş Sağlığı Merkezinde görev yapan hekimler ve sağlık personellerine indirimli yapılacağını duyurmasının ardından sağlık çalışanları antikor testlerini yaptırmak için Özel Siirt Hayat Hastanesini tercih etti.

Özel Siirt Hayat Hayat Hastanesi Müdürü Necmettin Fırat, Covid-19 ile mücadelede en ön sahfada yer alan sağlık çalışanlarına destek olmak amacıyla hastane yönetiminin aldığı kararla Antikor testlerinde özel indirim uyguladıklarını ve hastanelerini tercih eden tüm sağlık çalışanlarına teşekkür etti.

Uzm. Dr. Necip Nas "Koronavirüsün belirtileri olan solunum sıkıntısı, ateşlenme ve diğer bulgular olduğu halde pozitif çıkmayan vakalar var. Sağlık çalışanlarımız koronavirüsle mücadelede hastalarla ilgileniyor. Tüm tedbirleri alsalar da ister istemez hastalarla yakın temasta bulunmaları gerekebiliyor. Semptomu olamayan yani asemptomatik sağlık çalışanlarının testlerinin en doğru şekilde yapılabilmesi için bu test kitleri ile sağlık çalışanlarımıza özel indirimle yapmaya devam ettiklerini söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.