Bu haber kez okundu.

Özel Siirt Hayat Hastanesinin Doktor Transferleri Devam Ediyor
banner229

İlimizin ilk özel hastanesi olan ve hizmete girdiği günden bu yana başta Siirt olmak üzere bölge halkına 7/24 hizmet veren Özel Siirt Hayat Hastanesi, alanında uzman doktorları bünyesine katmaya devam ediyor.

Geçtiğimiz ay Genel Cerrahi Uzmanı Doçent Dr.Akın Önder ve Kadın ve Doğum Hastalıkları Uzmanı Dr. Gizem Ceren Ekici’yi kadrosuna katan Özel Siirt Hayat Hastanesi Ankara Koru Hastanesinden Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Dr.Engin Özay’ı kadrosuna kattı.

Özel Siirt Hayat Hastanesi Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Dr.Engin Özay, 1 Haziran Çarşamba gününden itibaren Özel Siirt Hayat Hastanesinde hasta kabulüne başlayacak.

Özel Siirt Hayat Hastanesi hizmet kalitesini daha ileriye taşımak ve bölge halkına kaliteli ve verimli sağlık hizmeti sunmak için Özel Siirt Hayat Hastanesi Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Dr.Engin Özay’ı Ankara Koru Hastanesinde kadrosuna kattı.

Özel Siirt Hayat Hastanesi Müdürü Necemettin Fırat, Ankara Koru Hastanesinde görev yapan alanında büyük başarıları olan Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Dr.Engin Özay’ı transfer etmenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti.

Dr.Engin Özay’ın 1 Haziran Çarşamba gününden Özel Siirt Hayat Hastanesinde hasta kabulüne başlayacağını ifade eden Fırat, Siirtli vatandaşlarımız sağlık hizmetleri konusunda en hizmete layık olduklarını ifade ederek, hastanede yeniliklerin devam edeceğini ve Siirt halkının Özel Siirt Hayat Hastanesine gösterdikleri teveccühten dolayı teşekkür etti.

1 Haziran Çarşamba gününden itibaren Özel Siirt Hayat Hastanesinde hasta kabulüne başlayacak olan Özel Siirt Hayat Hastanesi Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Dr.Engin Özay’ın alanında çok başarılı ameliyatlar gerçekleştirdiği öğrenildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.