Bu haber kez okundu.

Özel Siirt Hayat Hastanesi Kozmetik Dermatoloji Kliniğine Yoğun İlgi
banner229

Siirt'te ilk kez uzman doktor tarafından kozmetik işlemleri Özel Siirt Hayat Hastanesinde yapılıyor.

Özel Siirt Hayat Hastanesi Dermatoloji Doktoru Ömer Özdemir tarafından son teknolojik yöntem ve cihazlarla hizmet sunumu yapılan hastanede vatandaşlar yoğun ilgi gösteriyor.

Özel Siirt Hayat Hastanesi Dermatoloji Doktoru Ömer Özdemir, dermatolojik hastalıkların tedavisinin yanı sıra, kozmetik uygulamalar botox, dolgu, mezoterapi, prp, kimyasal peeling, cilt bakımı, lazer uygulamaları, yüz ve vücut germe, sıkılaştırma, yüz ve vücut gençleştirme, çatlak tedavisi, geniş gözenek tedavisi, akne izleri, kılcal damar tedavileri, lazer uygulamaları ile kalıcı makyaj ve masaj uygulamaları yapıldığını anlattı. 
Dermatoloji Doktoru Ömer Özdemir, son teknoloji cihazların ve modern bir hastane alt yapısı ile profesyonel eleman kadrosuyla halkımıza hizmet verebilmemizin heyecanını ve onurunu yaşamaktayız.” dedi.

Dr.Özdemir, vatandaşların bizlere göstermiş olduğu yoğun ilgiden dolayıda teşekkür etti.






Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.