Bu haber kez okundu.

Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Murat Özmen'den Başarılı Mide Balonu Ameliyatı
banner229

Özel Siirt İbni Sina Hastanesi Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Murat Özmen, tarafından mide balonu ameliyatı gerçekleştirilmeye başlandı.

Günümüzde obeziteyle mücadele kapsamında birçok cerrahi yöntem kullanılmaktadır. Mide balonu da obezite tedavisinde kullanılan ve cerrahi olmayan bir tedavi yöntemidir. Bir uzman denetiminde yapılacak diyetle birlikte kilo kaybına bağlı hem sağlık ve hem de estetik faydaları elde etmenize yardımcı olabilir.

Siirt’te yaşayan 28 yaşındaki ve 96 Kg ağırlığında olanhasta, obezite cerrahisi hakkında araştırmalar yaparken tesadüfen Siirt’te bu ameliyatların Özel Siirt İbni Sina Hatanesi bünyesinde yapıldığını öğrenerek, Genel Cerrahi Uzmanı Op.Dr.Uğur Murat Özmen’e başvurdu.

Yapılan muayene ve tetkikler sonucunda obezite cerrahisi açısından sağlık açısından herhangi bir riski bulunmayan 28 yaşındaki hasta Genel Cerrahi Uzmanı Op.Dr.Uğur Murat Özmen tarafından.başarılı bir ameliyat edildi.

"Obezite ile mücadelede önemli bir ilk adım sayılan mide balonu uygulaması, aynı zamanda detayları en az doğru bilinen ve merak edilen konulardan birisi.'' Özel Siirt İbni Hastanesi Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Murat Özmen, Son yıllarda obezite alanında sık kullanılan ameliyatsız yöntemlerden biri olan mide balonu, özellikle morbid obezlerde ameliyat risklerini düşürmek için kullanıldığına değinerek ilimizin ilk özel hastanesi olan ve hizmete girdiği günden bu yana başta Siirt olmak üzere bölge halkına 7/24 hizmet veren Özel Siirt İbn-i Sina Hastanesinde gerçekleştirilen Mide Balonu operasyonu sonrası operasyon hakkında açıklamada bulundu.

Özel Siirt İbni Hastanesi Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Murat Özmen, ''Aşırı kilo şikayeti ile kliniğimize başvuran hastamıza ameliyatsız zayıflama yöntemlerinden en etkili olan ''Mide Balonu'' yöntemiyle tamamen endoskopik (ameliyatsız) olarak sedasyon eşliğinde operasyonun uygulandığını''belirtti.

Özmen, Hastanemizde obezite ameliyatlarıyla birçok hastamızı sağlığına kavuşturmayı hedefliyoruz ancak obezite ameliyatlarından çekinen hastalarımzda mide botoksu ve mide balonu uygulamaları cerrahi yöntem olmadan endoskopik işlemlerle başarıyla yapıldığını söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.