Büyük sahabelerden Abdurrahman Bin Avf Külliyesi’ne kadar devam eden yol yapım çalışmalarında görevli personelle bir araya gelen Canpolat, çeşitli hususlarda talimatlar verdi.

15 Eylül 2025 Pazartesi günü tamamlanması planlanan yolun 8 metre genişliğinde ve 7,4 kilometre uzunluğunda olacağı bildirildi. Yolun tamamlanmasıyla birlikte bölge halkının ulaşımda önemli bir kolaylık sağlayacağı ifade edildi.

Ayrıca, Gorzova bölgesinde yaşayan vatandaşların Pervari ilçe merkezine daha kısa sürede ulaşmalarını sağlamak amacıyla planlanan 3,9 kilometrelik yol projesi üzerinde de incelemeler gerçekleştirildi ve ilgili birimlere gerekli talimatlar verildi.

İncelemelerin ardından Pervari şantiyesinde çalışan personeli ziyaret eden Canpolat, emekçilerle sohbet ederek çalışmalarında kolaylıklar diledi.

Siirt’ten Gazze’ye Destek: “Küresel Sumud Filosunun Yanındayız”
Siirt’ten Gazze’ye Destek: “Küresel Sumud Filosunun Yanındayız”
İçeriği Görüntüle

Genel Sekreter Canpolat, yol çalışmalarının azim ve kararlılıkla sürdürüleceğini vurguladı.