Hastane adına Kurumsal Pazarlama Müdürü Ayşe Nur Bilge ile Siirt İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü adına İl Müdürü Sabahattin Genç arasında gerçekleştirilen protokol ile, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü personeline sağlık hizmetlerinde özel indirimler sağlanacak.
Protokol kapsamında, Özel Siirt Duru Hastanesi tarafından çalışanlara ve birinci derece yakınlarına muayene, tetkik ve tedavi hizmetlerinde çeşitli avantajlar sunulacak.
İmza töreninde konuşan Kurumsal Pazarlama Müdürü Ayşe Nur Bilge, kurumlar arası dayanışmanın önemine dikkat çekerek, “Sağlık hizmetlerini medyasiirtherkes için daha erişilebilir hale getirmek amacıyla farklı kurumlarla iş birliği yapmaya devam ediyoruz.” ifadelerini kullandı.
İl Kültür ve Turizm Müdürü Sabahattin Genç ise, yapılan anlaşmanın personelleri için önemli bir fırsat olduğunu belirterek, Özel Siirt Duru Hastanesi yönetimine teşekkür etti.
Bu protokol ile birlikte, Özel Siirt Duru Hastanesi kentteki kurumlarla gerçekleştirdiği indirim anlaşmalarına bir yenisini daha eklemiş oldu.





