Bu haber kez okundu.

Yılın Belediye Başkanını Halk Seçiyor
banner229

Yılın Belediye Başkanını bu yıl halk seçecek. Güney Doğu Anadolu Bölgesi'nin adaylarından biri ise Siirt Belediye Başkan Vekili Osman Hacıbektaşoğlu.

Kanal Pozitif ve Google Haber iş birliği ile ülkemizde ilk kez halkın gerçek tercihini yansıtacak olan anket düzenleniyor. SMS ile yapılacak ankette, ülkemizin 7 bölgesi ayrı kategorilerde yer alıyor.

Her bölgenin belediye başkanları arasında yapılacak olan anket sonucunda, ilk sırayı alan başkanlar Türkiye genelinde yapılacak olan final anketinde yer alacaklar.

Halkın belediye başkanlarını tanıma ve yapmış oldukları hizmetleri görmeleri bakımından da önemli bir etkinlik olacak olan anket 01. 01. 2021 tarihinde sona erecek. Her telefondan, her adaya bir oyun verilebilecek.

Telefon numarasına göre oylar değerlendirilecek. Bir telefondan, birden fazla gönderilen SMS’ler değerlendirmeye alınmayacak.

Ocak 2021’de canlı yayında açıklanacak olan sonuçlarla, kazananlara plâketleri verilecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.