Bu haber kez okundu.

Veysel Karani Türbesi Ziyaretçilere Kapatıldı
banner229

Çin’de ortaya çıkan ve Dünya’yı tehdit eden korona virüs tedbirleri kapsamında Veysel Karani Türbesi geçici olarak ziyaretçi kabul etmeme kararı aldı.

Veysel Karani beldesinde her gün binlerce insanın ziyaret ettiği Hz. Veysel Karani Türbesi geçici süreyle kapatıldığı duyuruldu.

Veysel Karani Belediye Başkanı Murat Akgün Sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Korona Virüsü tedbirleri kapsamında hıfzıssıhha kurulu kararı ile Veysel Karani Türbesi geçici bir süre ziyaretçilere kapatıldığını duyurdu.

Akgün  “Yerli ziyaretçilerimizin sağlığı, virüs tehdidinden korunması kapsamında Veysel Karani türbe alanımıza geçici bir süre ziyaretçi kabul etmeyeceğiz. Veysel Karani türbesi alanında gerekli sağlık önlemlerini almaya başladık. Dileğimiz korona virüsün ülkemizde ve dünyada kısa zamanda yok edilmesidir” Dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.