Bu haber kez okundu.

Vali Yardımcısı Yıldızhan, Kurban Vekaletini TDV’ye Verdi
banner229

Siirt İl Müftülüğünce sürdürülen “Kurbanını Paylaş, Kardeşinle Yakınlaş” kampanyasına destek olan Siirt Vali Yardımcısı Zihni Yıldızhan Türkiye Diyanet Vakfına kurban bağışında bulundu.

Diyanet İşleri Başkanlığı ile Türkiye Diyanet Vakfı iş birliğinde, “Kurbanını Paylaş, Kardeşinle Yakınlaş” sloganıyla yürütülen “2020 Yılı Vekâlet Yoluyla Kurban Kesim Organizasyonu” kapsamında yurt içinde ve yurt dışında çalışmalar sürüyor.

Siirt  İl Müftüsü ve Türkiye Diyanet Vakfı Siirt Şubesi Başkanı Vehap Kapıcıoğlu, Siirt Vali Yardımcısı Zihni Yıldızhan’a vekâlet yoluyla kurban çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Kampanyaya destek olan Vali Yardımcısı Zihni Yıldızhan, Türkiye Diyanet Vakfına kurban Vekaletini Siirt Türkiye Diyanet Vakfı Temsilcisi Ferhat Göztok’a emanet ederek bağışta bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.