Bu haber kez okundu.

VALİ HACIBEKTAŞOĞLU: “SİİRT'TE “MAVİ YAKIŞIR”
banner229

Covid-19 Yeni Tip Koronavirüs salgını ile mücadele kapsamında Siirt il genelinde başlatılan aşı seferberliği tüm hızıyla devam ediyor.

Siirt Valiliği himayelerinde İl Sağlık Müdürlüğü sorumluluk ve koordinasyonunda il Merkezi, İlçeler, Beldeler, Köyler, Mezralar ve Yaylalar da yaşayan vatandaşlarımızın aşılarını yaptırmaları için aşı ikna timleri çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Evde de aşılama çalışmalarının da hız kazandığı kentte mobil aşı ekipleri çalışmalara gece/gündüz aralıksız devam ediyor.

Bu kapsamda İl Sağlık Müdürlüğü ve Siirt Belediyesi iş birliği ile Barış Mahallesi, Orhan Doğan Parkı’nda aşı ekipleri gece saatlerinde vatandaşları aşılamaya devam etti.

Vali Osman Hacıbektaşoğlu, kent genelinde başlatılan aşı çalışmaları %59,8 oranında olduğu, %75 toplumsal bağışıklık oranı hedefine varıncaya kadar tüm imkânlarımızı kullanarak, aşılama çalışmalarını sürdüreceğiz. Hedefimiz Mavi renk kategorisine en kısa zamanda ulaşmaktır. “ dedi.

Tüm vatandaşlarımızı aşı olmaya davet eden Vali Hacıbektaşoğlu,”Aşı, maske, mesafe ve hijyenkurallarına uymak, salgınla mücadelede en etkin silahımız olduğunu unutmamalıyız.” Diyerek sözlerini tamamladı.




Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.