Bu haber kez okundu.

VakıfBank Siirt Şube Müdürü’nden Siirt TSO’ya Ziyaret
banner229

Türkiye Vakıflar Bankası Siirt Şube Müdürü Şeyhmus Karakuzu, Siirt Ticaret ve Sanayi Odası (STSO) Yönetim Kurulu Başkan Vekili Fuat Özgür Çalapkulu’nu makamında ziyaret etti.

Gerçekleşen ziyarette, STSO Başkan Yardımcısı Kadir Demirhan ve Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Ömer Özer de hazır bulundu.

Görüşmede, Siirt iş dünyasının finansal ihtiyaçları, bölge ekonomisinin gelişimi ve VakıfBank’ın iş dünyasına yönelik sunduğu hizmet ve destekler ele alındı. Karşılıklı fikir alışverişinin yapıldığı ziyarette, iş dünyası ile bankacılık sektörü arasındaki iş birliğinin önemi vurgulandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.