Bu haber kez okundu.

Umut Kervanından Yardıma Muhtaç Aileler Yararına Kermes
banner229

Siirt Umut Kervanı tarafından, elde edilecek gelirlerin tamamının fakir ve muhtaç ailelerin ihtiyaçlarının karşılanması için yaklaşık 3 gün sürecek bir kermes açıldı.

Yaptıkları yardım faaliyetleri ile adını duyuran Umut Kervanı tarafından fakir ve muhtaç aileler yararına kermes açıldı. Halkın büyük bir ilgi gösterdiği ve 27 Ekim pazar gününe kadar sürecek kermeste, elde edilen gelir ile ihtiyaç sahibi fakir ve muhtaç ailelere yardımda bulunulacağı belirtildi.

Siirt merkez Güreş Caddesi Abdulhakim Sancak İlkokulu karşısında bulunan Kaldırımda açılan ve 27 Ekim pazar gününe kadar sürecek kermeste, gıda, giyim, ayakkabı, çeyizlik ve züccaciye, eşyalar, yöresel ev yemekleri ve çeşitli ürünlerin yer aldığı reyonlar bulunuyor. Fakir ve muhtaçlar yararına düzenlenen kermeste birçok ürün sergilenirken, halkın kermese yoğun ilgi gösterdiği görüldü.

Düzenlenen kermes ile ilgili bilgi veren Umut Kervanı Siirt Şube Başkanı Fahrettin Dayan, kermesten elde edilecek gelirle fakir ve muhtaç ailelere yardım edeceklerini kaydetti.

Fakir ve muhtaç aileler yararına düzenlenen kermese Siirt halkının destek vermesini isteyen Umut Kervanı Başkanı Fahrettin Dayan, halkın kermese teveccühünün yüksek olduğunu gördüklerini ve bundan memnuniyet duyduğunu belirterek, şunları söyledi: “Kermeste sunduğumuz yemek ve tatlı çeşitlerimiz gayet güzeldir.

Siirt halkının kermesimize yardımda bulunmasını bekliyoruz. Şu an beklentilerimizin çok üzerinde bir katılım mevcuttur. Nasip olursa burada elde ettiğimiz gelirleri muhtaç ve yetim ailelere ulaştıracağız.

Bu vesileyle halkımızın bu gibi kermeslere elinden geldiğince ilgi göstermesini istiyor ve Siirt halkını da kermesimize davet ediyoruz.” Kermesin yetim ve muhtaç aileler yararına açıldığını kaydeden Dayan, “Siirt Umut Kervanı olarak açtığımız kermes 27 Ekim’e kadar açık kalacak.

Mahalli yemeklerimiz, özellikle vatandaşlar bu yemeklere rağbet ediyorlar. Hayırseverden buraya yemek getirerek ve buradan bir şeyler alarak yardımlarda bulunmasını istiyoruz. Kermes vesilesi ile fakirlerin ihtiyaçlarını karşılayacağız inşallah bunun için halkımızın da yardımını ve katkılarını bekliyoruz.” Dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.