Bu haber kez okundu.

Türk Anneler Derneği’nden Siirt’teki Köy Okullarına Kırtasiye ve Spor Malzemesi
banner229

Türk Anneler Derneği Küçükçekmece Şubesi, kendi çabaları ve çevreden topladıkları oyuncak ve eğitim materyallerini belirli zamanda yaptıkları etkinliklerle köy okullarına ulaştırıyor. Yaptıkları faaliyetlerle tüm Türkiye’ye ulaşmayı hedefleyen dernek,  çocukları eğitime teşvik ederken öğrenci ailelerine de destek olmayı amaçlıyor.
Türk Anneler Derneği Küçükçekmece Şubesi bu kapsamda, Siirt’in Köy Okullarında öğrenim gören 800 öğrenciye kırtasiye setleri ve spor malzemeleri hediye etti.  Siirt iline gelen Türk Anneler Derneği Yöneticileri, Siirt İl Millî Eğitim Müdürlüğü ile iş birliği içerisinde Eruh, Şirvan, Pervari ilçelerindeki öğrencilere ulaşıp hediyeleri bizzat kendileri verdiler.





Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.