Tomurcuk Kadın Girişim, Üretim ve İşletme Kooperatifi Başkanı Narin Oğuz Yardım ve beraberindeki heyet, Siirt Valisi ve Belediye Başkan Vekili Dr. Kemal Kızılkaya’yı makamında ziyaret etti.
Ziyarette, kadın girişimciliğinin desteklenmesi, yerel üretimin güçlendirilmesi ve kooperatif çalışmaları hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu. Kooperatif Başkanı Narin Oğuz Yardım, sağladığı destek ve gösterdiği ilgi dolayısıyla Vali Dr. Kemal Kızılkaya’ya teşekkür ederek, “Kadın emeğinin değerlendirilmesine yönelik çalışmalarımıza verdiğiniz katkıdan dolayı şükranlarımızı sunarız” dedi.
Vali Kızılkaya da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, kadın kooperatiflerinin toplumsal kalkınmada önemli bir rol oynadığını vurguladı.