Bu haber kez okundu.

TİLLO İLÇEMİZDE BİR AYDIR COVİD-19 VAKASINA RASTLANMADI
banner229

Ülkemizde Covid-19 hastalığının görüldüğü ilk günden bugüne kadar Tillo ilçemizde Kamu Kurum ve Kuruluşlarda çalışan personelin verimli çalışmaları ve Tillolu hemşehrilerimizin duyarlılığı ile Covid-19 Hastalığı ile etkin mücadele edildi.

Devlet-Millet İşbirliğiyle kararlılıkla yürütülen bu  mücadelenin sonucu olarak Tillo ilçemizde 30 gündür aktif vakaya rastlanmadı.

Tillo Kaymakamı Lokman Düzgün sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; “Bu başarıda emeği olan  başta Sağlık  Çalışanlarımız ve Kolluk Kuvvetlerimiz olmak üzere tüm Kamu Çalışanlarımıza ve Kıymetli   Tillolu Hemşehrilerimize teşekkür ediyor, bugüne kadar olduğu gibi bu günden sonra da tüm Vatandaşlarımızı Kurumlarımızın aldığı tedbirlere riayet etmeye davet ediyorum.

Birlikte Başaracağız.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.