Bu haber kez okundu.

TFF’nin Kararı Siirt’te Büyük Sevinç  İle Karşılandı
banner229

Taraftarlar; Siirt İl Özel İdare Başkanı Hıfzullah Canoplat’ın evinin önüne akın etti.
Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, TFF Yönetim Kurulu’nun davetiyle yapılan toplantıda çıkan karar Siirt’te büyük heyecan ve mutluluk yaşattı.
Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir ile Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu tarafından, alınan tarihi kararların ardından açıklamalarda bulunması ve Siirt İl Özel İdare Spor 3.lige yükselmesinin açıklanması kent merkezinde büyük sevinç ile karşılandı.
Siirt İl Özel İdaresi Spor’un 3. Lige çıkmasını duyan çok sayıda taraftar 15 Temmuz Demokrasi Meydanında toplandılar. Burada davul ve zurna eşliğinde kutlama yapan taraftar grubu daha sonra, İl Özel İdaresi Kulüp Başkanı Hıfzullah Canpolat’ın evine giderek sevinç gösterisinde bulundular. 
Araçlar vasıtası ile Başkan Canpolat’ın ikamet ettiği evine geçen taraftarlar burada, “Büyük Başkan el salla, sen varsan bizde varız. Senin sayende 3.ligdeyiz” tezahüratlarda bulundular.

Taraftar grubu evinin önünde gören İl Özel İdaresi Kulübü Başkanı Hıfzullah Canpolat, TFF’nin aldığı karar ile İl Özel İdaresi Spor takımının 3.lige çıkmasını büyük sevinç ve mutluluk ile karşıladıklarını ve Siirt İl Özel İdaresi Spor’un hak ettiği yere geldiğini belirtti.
Evinin önünde taraftarların coşkusuna katılan Başkan Canpolat; “Siirt’in şampiyon olması biliyorsunuz ki kolay olmadı. Üç yıldan beri büyük emekler vermekteyiz. Bu konuda ciddi alt yapılar oluşturduk ve tesisimizi kurduk. Bu sene azmetmiştik, inşallah şampiyon olacağız dedik. Yağmur çamur demeden neredeyse deplasmanların hepsine katıldım ve bu hak ettiğimiz bir durum idi. Bizlere lütuf olarak verilen bir durum değildi. Allah’a şükürler olsun Cenabı Allah verdiğimiz emekleri boşuna çıkarmadı.

Bu konuda bizlere destek veren tüm büyüklerimize, siz cefakâr ve vefakâr taraftarlarımıza hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. 3.lig Siirt’imize hayırlı ve uğurlu olsun” dedi.





Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.