Bu haber kez okundu.

Teröristlere Yardım ve Yataklık Yapan (2) Kişi Tutuklandı
banner229

Siirt İl jandarma Komutanlığınca, 28 Mayıs 2019 tarihinde icra edilen operasyonda etkisiz hale getirilen terör örgütü mensuplarına yardım ve yataklık ettikleri tespit edilen (2) şüpheli şahıs tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Siirt Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, Siirt İl jandarma Komutanlığınca, 28 Mayıs 2019 tarihinde icra edilen operasyonda (1) Bölücü Terör Örgütü mensubu ölü, (1) bölücü terör örgütü mensubu yaralı olmak üzere toplam (2) terörist etkisiz hale getirilmiştir.

Etkisiz hale getirilen terör örgütü mensuplarına yardım ve yataklık ettikleri tespit edilen (10) şüpheli şahıs 28.05.2019 günü Siirt Cumhuriyet Başsavcılığının talimatı ile gözaltına alınmış ve şüphelilerin adli soruşturmalarının tamamlanmasına müteakip, 31 Mayıs 2019 günü çıkarıldıkları mahkeme tarafından, (8) şüpheli şahıs yurt dışı çıkışları yasaklanarak, adli kontrol tedbiri uygulanarak serbest bırakılmış, (2) şüpheli şahıs ise tutuklanarak cezaevine teslim edilmiştir

Siirt İl Jandarma Komutanlığı, başta terörle mücadele görevleri olmak üzere, kamu düzeni ve huzurun devamı ile genel emniyet ve asayişin sağlanması için milletinin emrinde kararlılıkla görevine devam etmektedir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.