Bu haber kez okundu.

Terör Örgütünce Tuzaklanan EYP İmha Edildi
banner229

Siirt İli Pervari İlçesi Doğan Köyü bölgesinde,BTÖ mensuplarınca araziye tuzaklanmış (1) adet Mayın/EYP tespit edilerek, Siirt İl Jandarma Komutanlığı Patlayıcı Madde İmha Timi (PAMİT) tarafından kontrollü olarak yerinde imha edildi.

Siirt Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada;Siirt İli Pervari İlçesi Doğan Köyü bölgesinde, Bölücü Terör Örgütü Mensuplarının etkisiz hale getirilmesi maksadıyla, Siirt İl Jandarma Komutanlığı unsurları tarafından icra edilen operasyon esnasında, BTÖ mensuplarınca araziye tuzaklanmış (1) adet Mayın/EYP tespit edilerek, Siirt İl Jandarma Komutanlığı Patlayıcı Madde İmha Timi (PAMİT) tarafından kontrollü olarak yerinde imha edilmiştir.

Siirt İl Jandarma Komutanlığı, başta terörle mücadele görevleri olmak üzere, kamu düzeni ve huzurun devamı ile genel emniyet ve asayişin sağlanması için milletin emrinde kararlılıkla görevine devam etmektedir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

SİİRT VALİLİĞİ


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.