Bu haber kez okundu.

Şubat Ayında Siirt'te 269 Konutun Satışı Yapıldı
banner229

Siirt’te geçen Şubat ayında 269 konutun satışının gerçekleştiği açıklandı. Türkiye İstatistik Kurumu Siirt Bölge Müdürlüğü ilimizdeki konut satışlarına ilişkin verileri açıkladı.

TUİK Siirt Bölge Müdürlüğünden yapılan açıklamada; yapılan açıklamada satışı gerçekleşen 269 konuttan 148 yeni,121 de daha önce içinde oturulmuş evlerden oluşuyor. Bu konutların 48  ipotekli satış yoluyla el değiştirdi.

Aralarında Siirt’inde bulunduğu TRC 3 bölgesinde en fazla konut satışı 719 konutla Mardin de gerçekleşti. Mardin’i 448  konut satışıyla Batman takip etti. En az satış 151 konutla Şırnak’ta gerçekleşti. Ülke genelinde de 97587 konut satıldı. İlimizdeki konut satış rakamı 2021 yılı şubat ayında 100 adet olarak gerçekleşmişti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.