Bu haber kez okundu.

Storks Elmas Mücevherlere Özel İndirim!
banner229

Büyüleyici tasarımları, göz kamaştıran mücevherleri ile elmas takılar Storks Pırlanta’da! Kadınların aklını başından alan elmas kolye, küpe ve bileklikler Storks Pırlanta’nın kısa süreli yarıya yarıya indirim kampanyası ile Storks İnternet Mağazası’nda.

Kadınların güzelliğine ince bir dokunuş yapmanızı sağlayan elmas mücevherler, Storks Pırlantada özel fiyatlar ile satılmakta. Mağazanın internet sitesinden yapacağınız alışverişlerde tüm elmas mücevherlerde %45 ve %50 indirim oranlarından yararlanabilirsiniz. Onlarca seçenek arasından hem bütçenize hem sevdiğiniz kadına uygun olan takıyı alabilirsiniz.

İnternet sitesinden dilerseniz kredi kartına 8 taksit imkanıyla, dilerseniz de havale yaparak takı alışverişi yapabilirsiniz.

Göz Kamaştıran, Akılları Başından Alan Elmas Takılar

Gözleri her daim üzerine çekmeyi başarmış, kadınların ilgi odağı olan, zarafetin ve aşkın sembolü olmuş elmas mücevherler kısa süreli indirim kampanyası ile %50 indirimli olarak Storks Pırlanta’da satışta!

Stok sayılarının kısıtlı ve kampanyanın süresinin kısa olduğu fırsattan yararlanmak için elinizi çabuk tutun. Storks Pırlanta’nın internet mağazasından yapacağınız alışverişlerde ücretsiz kargo ve iade imkanı da mevcut.

Elmas küpe alırken dikkat edilmesi gereken en önemli şey sevgilinizin göz rengidir. Kadınlar, uyumlu giyinmeye çok dikkat ederler. Bunun için sevgilinizin göz rengiyle uyumlu olan küpe tercihi yapmalısınız. Storks Pırlanta’da birbirinden farklı ve şık tasarımlara sahip küpeler, kolyeler, bileklikler ve yüzükler var. Sevdiğiniz kadını yansıtan tasarımı seçerek ona verilebilecek en değerli hediyeyi alabilirsiniz.

Baş Döndüren Zarif Bileklikler

İnce bileği daha da zarif ve güzel gösteren şeydir bileklik. Zarif bir bileklik, şık bir kadının bileğinde yer bulduğu vakit onun tamamlayıcısı olacak ve onu öne çıkaracaktır.

Elmas bileklik, sevdiğiniz kadının aklını başından almak için kullanacağınız en güçlü silahlardan bir tanesidir. Yüzyıllardır çok değerli bir maden olan elmas, sevdiğiniz kadının kendisini çok değerli hissetmesini sağlayacak ve sürekli sizi hatırlayacaktır. Storks Pırlanta’nın internet sitesinde yapacağınız alışverişlerde geçerli %50’ye varan indirim oranları, elmas bileklik alışverişleriniz için de geçerlidir. Sevdiğinizi yansıtan bileklik modelini, onlarca farklı bileklik çeşidi arasından bulabilir ve ücretsiz kargoyla beraber evinize kadar getirtebilirsiniz. Dilerseniz hediye notuyla birlikte sevdiğiniz kişinin evine de gönderme imkanına sahipsiniz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.